Home » Citra Yadim » DIALOG Siswa TVET Madani

DIALOG Siswa TVET Madani

DIALOG Siswa TVET Madani dengan tajuk ‘Kepimpinan Mahasiswa High Impact Dalam Membangun Negara Madani’ telah berlangsung di Politeknik Ungku Omar sempena Konvensyen Mahasiswa Madani pada 20 Oktober.
Dialog ini telah dikendalikan oleh Saudara Muhammad Syahmi Aqil Mohd Syahrem, Yang Dipertua Majlis Pimpinan Pelajar POLYCC selaku moderator.
Panel forum yang pertama adalah Prof. Datuk Dr. Sivamurugan Pandian selaku Pensyarah Sosiologi Politik, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan, Universiti Sains Malaysia manakala panel kedua ialah adalah Tuan Sayed Munawar Sayed Mohd Mustar, Ketua Pegawai Eksekutif, Perbadanan Kota Buku dan Personaliti bual bicara, RTM 1.
Berlangsung selama 2 jam, sesi dialog bersama mahasiswa peserta konvensyen ini dilihat berjaya membuka ufuk pemikiran dan paradigma peserta konvensyen.

Artikel Berkaitan

Tingkat kualiti pendakwaan syarie

SHAH ALAM – Penubuhan Jabatan Pendakwaan Syarie Malaysia (JPSM) berupaya meningkatkan kualiti pendakwaan dan menyeragamkan proses penggubalan undang-undang syariah di negara ini.

Kunjungan hormat PPD Klang kepada YADIM Selangor

YADIM Selangor telah menerima lawatan kunjungan hormat daripada Pejabat Pendidikan Daerah (PPD) Klang pada 30 Januari. Pertemuan ini bertujuan untuk membincangkan kerjasama

ARKIB
KATEGORI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *