Home » YADIM MADANI » Ziarah Kasih Madani ke rumah Pertubuhan Warga Emas Langkasuka

Ziarah Kasih Madani ke rumah Pertubuhan Warga Emas Langkasuka

Turut bersama dalam ziarah ini ialah Setiausaha Majlis Dakwah Negara cawangan Kedah, Haji Fuad Ashaari, Setiausaha Pertubuhan Warga Emas Langkasuka, Haji Azmi Md. Napiah dan Sekretariat Ekonomi Gerak Amal Kebajikan (SEGAK). - Foto YADIM

KUBANG PASU – YADIM Kedah dan Perlis pada 1 Mac telah menyertai program Ziarah Kasih Madani ke rumah Pertubuhan Warga Emas Langkasuka (PEWARIS) di sini.

 

Aktiviti dimulakan dengan taklimat yang disampaikan oleh Pengerusi Pertubuhan Warga Emas Langkasuka, Ustaz Yusnaidi Ahmad sebelum disusuli dengan tazkirah ringkas, penyampaian sumbangan dan seterusnya sesi ramah mesra pada jam 11.00 pagi.

 

Menurut beliau, program ziarah ini memberi kesan yang mendalam di hati para peserta bahawa anugerah yang tidak ternilai adalah ibu bapa. Semoga program seumpama ini dapat diteruskan dan mendapat sokongan dari semua pihak.

Turut bersama Setiausaha Majlis Dakwah Negara cawangan Kedah, Haji Fuad Ashaari, Setiausaha Pertubuhan Warga Emas Langkasuka, Haji Azmi Md. Napiah dan Sekretariat Ekonomi Gerak Amal Kebajikan (SEGAK).

Artikel Berkaitan

Jelajah Seminar Kenegaraan Madani

YADIM Negeri Selangor dengan Kerjasama Jabatan Pendidikan Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur (JPWPKL) pada 17 April memulakan penganjuran Jelajah Seminar Kenegaraan Madani untuk

ARKIB
KATEGORI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *