Home » Langit Terbuka » Blogger akui lalai dibuai muzik kelab malam pada pelancaran Be Lofa

Blogger akui lalai dibuai muzik kelab malam pada pelancaran Be Lofa

Nisa Kay

PETALING JAYA: Aksi wanita bertudung yang menari secara aksi menghairahkan pada majlis pelancaran koleksi hijab terbaharu, Be Lofa menerima kecaman hebat dalam kalangan netizen sehingga membuatkan nama seorang blogger hangat diperkatakan di media sosial.

Akur tersilap langkah, personaliti Youtube, Nisa Kay tidak mahu menegakkan ‘benang basah’ dengan mempertahankan perlakuannya pada majlis pelancaran yang berlangsung pada malam Isnin itu.

“Saya akui, perlakuan saya itu tidak seharusnya berlaku dan sama sekali tidak menggambarkan diri saya sebenar serta imej sebagai wanita bertudung.

“Saya akui, saya tidak memaparkan contoh yang baik, lebih-lebih lagi dengan reputasi yang perlu dijaga,” katanya kepada mStar Online pada Selasa.

Nisa turut mendakwa dia tidak menyangka video tersebut akan tular dan terkejut melihat komen dan posting yang dimuat naik di laman sosial.

Nisa merupakan seorang blogger dan personaliti Youtube.

Bagaimanapun dia menghargai usaha ramai pihak yang sudah mula memadam video yang memaparkan dirinya di platform masing-masing.

Malahan, menerusi kenyataannya, hos televisyen itu juga mendakwa dia telah tersilap dalam mengatur langkah.

“Kehadiran saya di acara berkenaan adalah untuk memenuhi jemputan pihak penganjur dan saya tidak seharusnya menyertai permainan perang bibir (lip-sync battle) tersebut.

“Tetapi memandangkan kumpulan terbabit tidak mempunyai ahli yang cukup, saya yang berdiri berhampiran kumpulan itu ditarik oleh seorang petugas untuk menyertai mereka.

Neelofa melancarkan koleksi hijab terbaharunya yang dinamakan Be Lofa di sebuah kelab malam terkemuka, Zouk.

“Suasana dan muzik yang meriah mungkin buat saya lupa seketika siapa saya dan kenapa saya berada di sana.

“Ada khilafnya di mana saya lalai dan terbawa-bawa dengan perlakuan saya seperti mana yang orang ramai sudah saksikan menerusi video tersebut,” jelas Nisa yang berharap kejadian itu bukan sahaja memberikan pengajaran kepada dirinya, malahan kepada orang lain juga.- mSTAR

Artikel Berkaitan

ARKIB
KATEGORI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *