Home » Citra Yadim » Hari Apresiasi SK Chicha Tinggi
a

Hari Apresiasi SK Chicha Tinggi

PASIR MAS – Pada 13 Februari, YADIM telah dijemput terlibat sama dengan Hari Apresiasi Sekolah Kebangsaan Chica Tinggi, di sini.

Seramai 200 ibu bapa dan pelajar telah menghadiri progam ini yang diadakan di Dewan Al Farabi sekolah berkenaan.

Pengarah YADIM Kelantan, Ustaz Haji Mahadi Awang telah menyempurnakan majlis dan menyampaikan hadiah kepada para pelajar cemerlang. Beliau turut menyampaikan nasihat kepada ibubapa dan pelajar mengenai kepentingan membentuk keluarga yang Sakinah,Mawaddah dan Rahmah.

Turut hadir ialah Guru Besar SK Chicha Tinggi, Encik Shamsu Anuar Mohd Hussin, Naib Yang Dipertua Persatuan Ibu Bapa dan Guru, Datuk Zainal Abidin Taib dan Pegawai SIP+ Pejabat Pendidikan Daerah Pasir Mas, Tuan Haji Ammar Che Soh.

Semoga program ini memberi manfaat bukan sahaja kepada ibu bapa tetapi juga anak anak mereka.

Artikel Berkaitan

Kerjasama strategik YADIM – YPM

PERBINCANGAN Bagi menjalin kerjasama antara YADIM dan Yayasan Pelajaran Mara (YPM) telah diadakan pada 26 Mei 2023 di Menara MARA, Kuala Lumpur.

Kunjung hormat YADIM ke BSN

KUNJUNG HORMAT YADIM ke Bank Simpanan Nasional (BSN) telah diadakan pada 25 Mei 2023 di Wisma BSN, Kuala Lumpur bagi membincangkan kerjasama

Inisiatif dakwah Takwim Hijrah

TIDAK Banyak pihak yang mengkaji tentang kepentingan takwim Islam di negara ini, apatah lagi berdakwah menggunakannya. Itu antara cadangan kerjasama daripada i

ARKIB
KATEGORI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *