Home » Citra Yadim » Program Pemantapan Ramadan Siri 3 : ‘Tips Keluarga Bahagia’

Program Pemantapan Ramadan Siri 3 : ‘Tips Keluarga Bahagia’

Foto - PERDA

BUTTERWORTH – Lembaga Kemajuan Wilayah Pulau Pinang (PERDA) bersama YADIM Pulau Pinang telah menganjurkan Program Pemantapan Ramadan pada setiap hari Jumaat di sepanjang Ramadan ini.

Bagi penganjuran siri ketiga pada 22 April, pihak membawa Ustaz Dr. Ahmad Tarmizi Abdul Razak yang merupakan seorang pendakwah bebas berpengalaman bagi menyampaikan tazkirah.

Menerusi tajuk ‘Tips Keluarga Bahagia’, beliau memberi input dan bimbingan serta amalan yang boleh dilaksanakan dalam menjadikan setiap keluarga itu bahagia di dunia dan di akhirat.

Pihak PERDA merakamkan penghargaan kepada YADIM Pulau Pinang kerana membantu penganjuran program ini dan diharapkan kerjasama ini berterusan pada masa akan datang.

YADIM Pulau Pinang diwakili oleh Pengarahnya, Ustaz Mohd Afifi Ruslan.

Artikel Berkaitan

Kunjungan hormat PPD Klang kepada YADIM Selangor

YADIM Selangor telah menerima lawatan kunjungan hormat daripada Pejabat Pendidikan Daerah (PPD) Klang pada 30 Januari. Pertemuan ini bertujuan untuk membincangkan kerjasama

Wacana Integriti YADIM bersama pihak SPRM

KOMITED Untuk telus dalam setiap urusan melestari gerakan dakwahnya, YADIM merangka beberapa program dengan pihak Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM). Pada 30

ARKIB
KATEGORI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *