Home » Citra Yadim » Majlis Penangguhan Wacana Kenegaraan Madani di IKM Bintulu

Majlis Penangguhan Wacana Kenegaraan Madani di IKM Bintulu

SELEPAS Sesi bersama anak anak yatim semalam, YADIM hari ini (20 Oktober) menyantuni pula para pelajar di Institut Kemahiran Mara (IKM) Bintulu.
Dalam Majlis Penangguhan Wacana Kenegaraan Madani di IKM Bintulu, Yang Dipertua YADIM, Datuk Hasanuddin Mohd Yunus bertemu dengan seramai 245 pelajar institusi berkenaan dan menyampaikan motivasi untuk mereka berjaya dalam pelajaran.
Sesuai dengan perkembangan semasa di Palestin ketika ini, beliau turut berkongsi pengalaman ketika menyertai misi kemanusiaan untuk membantu penduduk negara tersebut dahulu.
Hadir sama ialah Ahli Lembaga Pemegang Amanah YADIM Tuan Haji Alwi Morshidi, Pengarah YADIM Sarawak, Encik Awang Dulhadi Awang Mat, Pengarah IKM Bintulu, Mohd Shukri Abdullah dan ahli ahli Sukarelawan YADIM Miri.

Artikel Berkaitan

Kunjungan hormat PPD Klang kepada YADIM Selangor

YADIM Selangor telah menerima lawatan kunjungan hormat daripada Pejabat Pendidikan Daerah (PPD) Klang pada 30 Januari. Pertemuan ini bertujuan untuk membincangkan kerjasama

Wacana Integriti YADIM bersama pihak SPRM

KOMITED Untuk telus dalam setiap urusan melestari gerakan dakwahnya, YADIM merangka beberapa program dengan pihak Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM). Pada 30

ARKIB
KATEGORI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *